Pengenalan

Pengenalan Buah Sacha Inchi

Buah Sacha Inchi (Sacha Inchi / Plukenetia Volubilis Linineo), yang awalnya tumbuh di hutan hujan tropis di Sungai Amazon di Amerika Selatan, telah digunakan oleh penduduk asli tempatan selama ribuan tahun. Biji buah Kacang sacha inchi dapat menghasilkan minyak yang kaya nutrien yang kualiti tinggi dan berkhasiat.

Kaya Dengan Nutrien

Minyak buah sacha inchi adalah minyak sayuran hidrofilik semula jadi yang diekstrak dari biji buah inca melalui penekanan suhu rendah yang maju untuk kesejahteraan masyarakat.Ia kaya dengan nutrien dan dapat dicerna dan diserap oleh tubuh manusia. Ia tidak menjalani rawatan kimia, tidak menambahkan pengawet sintetik, tidak mengandungi racun dan bahan berbahaya, dan tidak mempunyai alergen. Ia mempunyai kestabilan yang sangat ideal dan dianggap sebagai minyak sayuran terbaik di dunia.

Berbanding dengan minyak kesihatan kelas atas dan minyak yang boleh dimakan seperti minyak ikan laut dalam, minyak zaitun, dan minyak biji rami yang popular di pasaran, buah inca lebih sihat. Pada masa yang sama, ia dianggap sebagai bahan mentah kosmetik minyak sayuran dan kesihatan semula jadi terbaik di dunia. Ia memenangi pingat emas Paris World Expo pada tahun 2007 dan dikenali sebagai emas tanaman. Ia tidak mengandungi kolesterol, dan penggunaan dalam jumlah besar tidak akan membahayakan kesihatan manusia.

Soal Jawab Produk

1. Apakah jenis tanaman Sacha Inchi?

Sacha Inchi adalah nama bahasa Inggeris (Sacha Inchi), tumbuhan yang tumbuh di Sungai Amazon di Peru. Kerana buahnya kelihatan seperti bintang, ia juga disebut (Buah bintang). Minyak dalam buah bintang kaya dengan Asid lemak tepu Omega-3..

2. Apa itu Omega-3?

Sejauh mana Omega-3? Asid lemak tak jenuh adalah asid lemak penting untuk tubuh manusia. Mereka hanya boleh didapati dari makanan dan merupakan sumber tumbuhan yang baik.

3. Apakah kelebihan keadaan kapsul?

Kapsul Pinde terbuat dari bahan mentah dari selulosa tumbuhan untuk melapisi minyak berharga dengan ketat. Selain mengurangkan pengoksidaan, ia juga dapat meningkatkan rasa, yang merupakan makanan tambahan yang selesa dan berkhasiat.

4. Bolehkah rakan vegetarian memakannya?

Produk ini semua vegetarian dan boleh dimakan oleh rakan-rakan. Ia adalah makanan tambahan yang sesuai untuk seisi keluarga seperti kanak-kanak, remaja, dewasa, wanita hamil, dan orang tua.

Kebaikkan mengambil sacha inchi setiap hari

* Pencegahan dan rawatan sembelit dan sindrom gastrousus
* Pencegahan dan rawatan arthritis tambahan
* Mencegah barah dan meningkatkan sistem ketahanan badan
* Mencegah osteoporosis
* Mengurangkan tiga tahap tinggi (darah tinggi, diabetes dan kolesterol)
* Memperbaiki masalah penglihatan secara berkesan
* Meningkatkan kepekaan hidung
* Mengurangkan menopaus dan sindrom haid
* Menggalakkan perkembangan otak bayi, meningkatkan daya ingatan dan tumpuan
* Menggalakkan metabolisme, membakar lemak untuk mencapai kesan penurunan berat badan
* Membantu pertumbuhan kulit, rambut dan kuku yang sihat
* Membantu penyakit buah pinggang dan kencing
* Meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita